Over Harvey Nash

Silhouette People Meeting Cityscape Team Concept

We krijgen weleens vragen zoals: “Zijn jullie intermediair, recruiter, broker, MSP of iets anders?”.
Ons antwoord is dan: “Wat we doen is belangrijker dan wat we zijn, maar vooruit: noem ons maar ontzorger. Dat is namelijk de essentie van wat we doen.”

Wij zijn een professionele internationale dienstverlener voor Professional Recruitment en Outsourcing. Met wereldwijd meer dan 7.000 professionals in 43 kantoren in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Hong Kong, Japan en Vietnam, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Wij willen de leverancier zijn die, door continue innovatieve ontwikkelingen, dienstverlening aanbiedt die gericht is op ontzorging van de sourcing-/recruitmentprocessen van organisaties. Wij hebben ons tot doel gesteld waarde toe te voegen door voor vaste en tijdelijke posities Talent te leveren aan onze klanten en Talent beschikbaar te stellen via outsourcing

Iedereen heeft zijn specialiteit. Wij zijn goed in het helpen van opdrachtgever en professional om zich te focussen op waar zij goed in zijn. Door hen bij elkaar te brengen en hun de zaken uit handen te nemen die voor hen ballast zijn, maar voor ons gesneden koek. We doen dat graag en we doen dat goed.

Niet voor niets wees een enquête onder honderden professionals in ons bestand uit dat een groot deel Harvey Nash een (zeer) geschikte partner noemt. Woorden als continuïteit, betrouwbaarheid en snelheid vielen regelmatig, en de stiptheid in betaling en administratie werd ook steevast geroemd.

Ook de positieve geluiden die we vanuit onze opdrachtgevers ontvangen tonen aan dat de Harvey Nash Group in binnen- en buitenland alom gewaardeerd wordt vanwege onder meer onze daadkracht, ontzorging en flexibiliteit.

De medewerkers van Harvey Nash zijn zonder uitzondering vakspecialisten die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: professionals en opdrachtgevers in staat stellen te doen waar ze goed in zijn.

Wat we doen
Harvey Nash is een organisatie die door continue innovatieve ontwikkelingen, dienstverlening aanbiedt die gericht is op ontzorging van de recruitmentprocessen van organisaties. Wij hebben ons tot doel gesteld waarde toe te voegen door voor vaste en tijdelijke posities Talent te leveren aan onze klanten en Talent beschikbaar te stellen via outsourcing. Harvey Nash medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie.

Overzicht Harvey Nash diensten:

 • Recruitment Interim Professionals;
 • Permanent Recruitment;
 • Contract Management;
 • DBA-Services;
 • Executive Search;
 • Outsourcing;
 • Recruitment Solutions.

Een uitgebreide omschrijving over wat we doen, kunt u vinden op onze website: http://www.harveynash.com/nl/wat-we-doen/

Kwaliteit
Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn gericht op het leveren van maatwerk en een snelle, efficiënte, maar vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze opdrachtgevers, waarbij wij tevens de kosten in het oog houden. Een intensieve en open communicatie, de garantie van hoogwaardige diensten en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van onze kwaliteit. Door constante kwaliteitsbewaking, gecombineerd met de opgebouwde knowhow staan wij in voor de hoogwaardige kwaliteit van onze diensten. Om dit beleid te kunnen uitvoeren en de prestaties voortdurend te kunnen verbeteren, heeft Harvey Nash B.V. voor haar werkzaamheden een kwaliteit- en milieumanagementsysteem ontwikkeld dat blijvend moet voldoen aan de eisen van:

 • ISO 9001:2015.
 • ISO 14001:2015.
 • NEN 4400-1.
 • NEN-ISO 14064.
 • Het Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst.
 • De disculpatiebeschikking van de Belastingdienst.

Een zeer groot netwerk van interim professionals
Wij zorgen altijd voor de beste match! Harvey Nash heeft een groot aantal mooie opdrachtgevers met interessante opdrachten voor professionals. Ons netwerk van professionals bestaat uit:

 • Zelfstandig professionals (ZP’ers) in dienst van eigen B.V. (zogenoemde DGA’s);
 • Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers);
 • Professionals die voor de duur van de opdracht worden verloond via Harvey Nash (Payroll)
 • Interim Professionals in dienst bij niche/boetiek leveranciers;

Altijd een DBA-proof passende oplossing
Bij iedere aanvraag werft en selecteert Harvey Nash uit haar volledige netwerk. Door dit uitgebreide netwerk heeft Harvey Nash altijd een passende oplossing die, gecombineerd met haar DBA-dienstverlening, DBA-proof is. Hiermee wordt zowel de klant als de professional ontzorgd.

Onze klanten
Wie hebben de voordelen van werken met Harvey Nash reeds ontdekt? Wereldwijd is dat een lange lijst met gerenommeerde organisaties; daarom beperken we ons hier tot een beknopte selectie uit de klanten van Harvey Nash Nederland.

·         Aegon ·         Ahold
·         ANWB ·         Belastingdienst
·         Coöperatie VGZ Verzekeringen ·         Delta Lloyd
·         DUO ·         Eneco
·         Essent ·         Gemeente Eindhoven
·         ING ·         KPN
·         Menzis ·         Microsoft
·         RDW ·         PepsiCo
·         Siemens ·         SNS
·         Tennet ·         Univé
·         Vopak ·         Ziggo

 Enkele cijfers:

 • Wereldwijd zijn meer dan 7.000 interim professionals aan de slag na ontzorging door Harvey Nash.
 • Harvey Nash heeft ruim 40 kantoren in 4 werelddelen.
 • Sinds onze oprichting zijn we verantwoordelijk voor het werven en plaatsen van meer dan 100.000 interim professionals en executives.
 • Harvey Nash is een beursgenoteerde organisatie en is financieel gezond en stabiel waarmee Harvey Nash continuïteit biedt.

Bovib
Harvey Nash is een van de oprichters van Bovib, de vereniging en branche-organisatie van de onafhankelijke inhuur-intermediairs in Nederland. Daarnaast heeft Harvey Nash zitting in het bestuur van Bovib,

Meer Harvey Nash
Meer informatie over Harvey Nash, haar uitgebreide dienstverlening, de vacatures en meer, treft u aan op onze website www.harveynash.com/nl. Uiteraard kunt u voor meer informatie, een advies op maat of andere vragen telefonisch contact met ons opnemen via 0346-581070. Op social media zijn wij ook te vinden: